It is currently Sat Jan 23, 2021 2:16 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: External Help Menuitem is Missing
PostPosted: Wed Sep 30, 2015 9:21 pm 
Offline
Addict
Addict
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 2:15 pm
Posts: 901
Location: Cuernavaca, Mexico
Is it just me or has the Help menu item choice "External Help" missing in PB5.40 B8 (Win x86) :?:
It is an available choice on version 5.31

Occasionally, I need access to other help files.

_________________
- It was too lonely at the top.

Current Machine: Win 10 Pro 64-bit, Dual Xeon E5-2670, 64 gigs ram, Geforce GTX 1660 Ti w/6 gigs ram


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: External Help Menuitem is Missing
PostPosted: Wed Sep 30, 2015 9:39 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Sat Jun 28, 2003 12:01 am
Posts: 531
This still works in 5.40!

All CHM files in subdirectory "Help" inside purebasic directory will be displayed as "External Help".

Tested with 5.40b8 x64/x86 on Windows 10.

_________________
Windows 10 / Windows 7
PB Last Final / Last Beta Testing


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: External Help Menuitem is Missing
PostPosted: Wed Sep 30, 2015 9:42 pm 
Offline
Always Here
Always Here
User avatar

Joined: Thu Jun 24, 2004 2:44 pm
Posts: 5756
Location: Berlin - Germany
And simple text-files and html-files will work! I think some other formats also supported.

_________________
PureBasic 5.71 | SpiderBasic 2.30 | Windows 10 Pro (x64) | Linux Mint 19.3 (x64)
Old bugs good, new bugs bad! Updates are evil: might fix old bugs and introduce no new ones.
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: External Help Menuitem is Missing
PostPosted: Thu Oct 01, 2015 3:55 pm 
Offline
Addict
Addict
User avatar

Joined: Sat Apr 26, 2003 2:15 pm
Posts: 901
Location: Cuernavaca, Mexico
Sorry, No problem. :|

My normal folder is: "C:\PureBasic" (contains: 'Help' sub-folder)

but for the 5.40 beta, I had chosen: "C:\PureBasic54" (contains no 'Help' sub-folder)

Since PureBasic took care of my color preferences, etc. automatically, I just assumed everything should work as before.

I copied my 'Help' folder to the beta folder and all is well.

Thanks

_________________
- It was too lonely at the top.

Current Machine: Win 10 Pro 64-bit, Dual Xeon E5-2670, 64 gigs ram, Geforce GTX 1660 Ti w/6 gigs ram


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye