It is currently Tue Apr 13, 2021 5:12 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: IDE PB5.42b1 (x64) Issues Color configuration doesn't work
PostPosted: Sun Feb 07, 2016 7:49 pm 
Offline
User
User

Joined: Wed Jun 21, 2006 11:09 am
Posts: 44
Steps to reproduce

Go to Preferences - Issues
Select any issue item (eg Fixme)
Change the background color to anything but the default
Press OK and close prefs

Color not changes in editor, and seems to revert to default when going back to preferences

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: IDE PB5.42b1 (x64) Issues Color configuration doesn't wo
PostPosted: Sun Feb 07, 2016 8:45 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Wed Jun 25, 2014 5:25 pm
Posts: 440
Location: Germany
Go to Preferences - Issues
Select any issue item (eg Fixme)
Change the background color to anything but the default
Press Update
Press OK and close prefs

... and it should work

_________________
Image
Why OpenSource should have a license :: DarkColor-Scheme for PureBasic
PureBasic-CodeArchiv-Rebirth: Git-Repository / Download – Any help is welcome!
Manjaro Xfce x64 (Main system) :: Windows 7 x64 (VirtualBox) :: Newest PureBasic version


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: IDE PB5.42b1 (x64) Issues Color configuration doesn't wo
PostPosted: Sun Feb 07, 2016 11:03 pm 
Offline
Addict
Addict
User avatar

Joined: Mon Jul 25, 2005 3:51 pm
Posts: 3787
Location: Utah, USA
Here is also a link to possible interference from other color settings.

The other color settings may take precedence in procedures for instance and would have to be disabled to prevent problems. They may frustrate you until you know what is causing it.

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: IDE PB5.42b1 (x64) Issues Color configuration doesn't wo
PostPosted: Sun Feb 07, 2016 11:44 pm 
Offline
User
User

Joined: Wed Jun 21, 2006 11:09 am
Posts: 44
Thank you both, it's the "Update" button that I missed.
Never thought it was a necessary action just to apply new selected colors when an "Apply" button already exists . :?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye