It is currently Tue Jan 19, 2021 7:43 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Alignment of comments not working with inline ASM
PostPosted: Thu May 11, 2017 12:52 pm 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Thu Nov 26, 2015 6:52 pm
Posts: 190
Location: Italy
In PB 5.60 IDE for Windows, Ctrl+E and Ctrl+Shift+E don't affect comments following inline ASM using the `!` symbol.

Example:
Code:
Procedure.l Test_multi_spaced()
  ! MOV rax, 3 ; some comment
  ProcedureReturn  ; The returned value will be 3
EndProcedure


... selecting the two comments lines and trying to align the comments fails on the ASM line.

This also affects the auto-format indentation (Ctr+I), which doesn't take into account the comment of a `!` ASM line when aligning the comment of the following line.

_________________
The PureBASIC Archives:
FOSS Resources:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Alignment of comments not working with inline ASM
PostPosted: Tue Jul 11, 2017 3:48 pm 
Offline
Administrator
Administrator

Joined: Fri May 17, 2002 4:39 pm
Posts: 14181
Location: France
The IDE doesn't take in account inline ASM statement, all the features only work on PureBasic code.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye