It is currently Wed Jan 20, 2021 5:15 am

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: SSE4, Can I use it?
PostPosted: Wed Jan 02, 2013 9:53 am 
Offline
Enthusiast
Enthusiast
User avatar

Joined: Mon Jan 12, 2004 11:40 pm
Posts: 777
Location: Okazaki, JAPAN
Hello, Thank you for always helping me.

I am creating 128bit sound engine. now, reached 104bit (double).
I want to try quad (63bit, and will reach 126bit), then I want to use "SSE4.1 PMULDQ"
PB supported?

I must use realtime sound processing in PB5.
If I use brute force, you What should I do?


thank you


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: SSE4, Can I use it?
PostPosted: Mon Jan 14, 2013 5:12 pm 
Offline
Addict
Addict
User avatar

Joined: Sat Aug 15, 2009 6:59 pm
Posts: 1260
Yes, you can use it.
PB does not know the SSE instruction set. But thats not a problem. Put a exclamation mark in front of your ASM lines and they will be passed to the assembler without processing by PB.

If you get a assembler error, download the newest FASM version and put it in the compilers folder of PB.

Here is a example that uses SSE 4.2 instruction CRC32 in PB: viewtopic.php?f=12&t=39649


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye