It is currently Wed Jul 17, 2019 6:05 pm

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Problem with tool panels not showing. PB 5.62 and onwards
PostPosted: Sat Dec 15, 2018 8:38 am 
Offline
PureBasic Protozoa
PureBasic Protozoa
User avatar

Joined: Fri Apr 25, 2003 3:08 pm
Posts: 4461
Location: Not Sydney!!! (Bad water, no goats)
I am on PB 5.62 and also tested this with PB 5.7 beta3 and I have a problem with tool panels not showing.

I am wondering if this is because I am on Windows 10 or running the screen at 125% scaling or both.

I can add tools to the panel and when the panel appears, it is blank with the tabs at the right had side for each choice. When I try to click on a tab, the panel shows and it is blank.

And of course DPI doesn't work in Windows 10 Insider Edition. Doesn't seem to work on the consumer edition either.

EDIT Just tried the tools panel at 100% scaling, same problem. So it must be Windows 10.

_________________
Amateur Radio, D-STAR/VK3HAF


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Problem with tool panels not showing. PB 5.62 and onward
PostPosted: Sun Dec 16, 2018 10:57 am 
Offline
PureBasic Protozoa
PureBasic Protozoa
User avatar

Joined: Fri Apr 25, 2003 3:08 pm
Posts: 4461
Location: Not Sydney!!! (Bad water, no goats)
Had another update to win10 last night. Now the tools panels mostly works (In annoying ways)

_________________
Amateur Radio, D-STAR/VK3HAF


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

 


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye