Set DPI factor manually

Got an idea for enhancing PureBasic? New command(s) you'd like to see?
User avatar
chi
Addict
Addict
Posts: 825
Joined: Sat May 05, 2007 5:31 pm
Location: Linz, Austria

Set DPI factor manually

Post by chi »

It would be nice to have a command to set the DPI factor (e.g. 1.25) manually, so we could test the UI resolution upfront. Thanks!
Et cetera is my worst enemy
User avatar
Mijikai
Addict
Addict
Posts: 906
Joined: Sun Sep 11, 2016 2:17 pm

Re: Set DPI factor manually

Post by Mijikai »

+1
RSBasic
Moderator
Moderator
Posts: 1119
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:05 pm
Location: Gernsbach (Germany)
Contact:

Re: Set DPI factor manually

Post by RSBasic »

+1
ImageImageImageImage Image
Post Reply